Поліція Сумщини розшукує зловмисників, які обікрали пенсіонерку

Додому до 75-річної жительки Липоводолинщини, під приводом купівлі сільгосппродукції, завітали невідомі чоловік та жінка. Непрохані гості цікавилися різним: то горіхами, то гарбузами, то свійською худобою. А згодом, коли незнайомці пішли, старенька виявила, що з будинку зникли всі її заощадження у сумі понад 14 000 гривень.

До Роменського районного відділу поліції, з завою про злочин, звернулася 75-річна жителька Липоводолинщини. Пенсіонерка розповіла, що до неї додому завітав незнайомець, який купляв горіхи. У бабусі саме було трішки на продаж. За них він запропонував 300 гривень. Далі невідомий хотів розрахуватись купюрою номіналом 1000 гривень, але літня жінка здачі не мала. Тоді чоловік знайшов п’ятисотку, а господарка винесла решту.

Читати також: На Сумщині смерч поламав шифер на даху (відео)

Невдовзі на подвір’ї з’явилась ще й невідома жінка, яка цікавилась, то гарбузами, то свійською худобою. Старенька ввічливо показала незнайомці, де в неї городина, а чоловік тим часом залишився у дворі біля будинку. Коли ж вони повернулися, то зловмисник попрохав господиню винести мішок, аби пересипати куплені горіхи. Та, поки потерпіла ходила до сараю, злодіїв і слід прохолов. Коли ж заявниця зайшла до оселі та перевірила свою схованку, то зрозуміла, що її обікрали.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та розпочали розшук зловмисників. Правоохоронці ж нагадують громадянам не бути занадто довірливими та завжди проявляти обережність при спілкуванні з незнайомцями.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *