На Сумщині поліція складає протоколи на людей без захисних масок

За три минулі дні працівники поліції Сумської області склали 91 адміністративний протокол на громадян, які перебули у публічних місцях без засобів респіраторного захисту. Поліцейські провели ряд контрольних заходів у закладах торгівлі, громадського харчування та на транспорті на предмет носіння громадянами засобів індивідуального захисту органів дихання.

В результаті складено 91 адміністративний протокол за ч. 2 ст. 44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» КУпАП, що передбачає штраф від 170 до 255 гривень.Правоохоронці нагадують, що в межах своїх повноважень вони й надалі будуть контролювати дотримання протиепідемічних заходів.

П’ятірка найсильніших громад Сумщини

Громадянам поліція рекомендує дотримуватися правила карантину, використовувати засоби індивідуального захисту, зокрема – респіратори, захисні маски, що максимально закривають ніс та рот, у тому числі й виготовлені самостійно.

А ще – дотримуватися соціальної дистанції з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Бережіть своє життя і здоров’я та життя і здоров’я близьких людей.Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *