На Сумщині поліція виїхала на виклик про насильство, а знайшла наркотики

До поліції надійшло повідомлення від жительки району про те насильство зі сторони її чоловіка. Тож, для реагування на місце події вирушили інспектори сектору реагування патрульної поліції Роменського районного відділу поліції.

Дійсно, факт сімейної сварки та насильства відносно заявниці підтвердився. Окрім цього, правоохоронці з’ясували, що 41-річний кривдник ще й зберігав у своєму господарстві в поліетиленовому пакеті речовину рослинного походження, що зовні схожа на коноплю.

 Читати також: До 10 років позбавлення волі загрожує мешканцю Сумської області, який позбавив життя сусіда

«Стосовно громадянина правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 «Вчинення домашнього насильства…» Кодексу України про адміністративні правопорушення, а по факту виявлених у чоловіка ймовірних наркотичних речовин відділом дізнання відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 «Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту» Кримінального кодексу України, а вилучене направили на дослідження», – коментує Марина Йосипенко, начальник сектору дізнання Роменського районного відділу поліції.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *