На Сумщині поліція виявила ще одного збувача наркотиків

В ході загальнодержавної поліцейської оперативно-профілактичної операції «Мак – 2020», яка триває на території області співробітники Сумського відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури, за силової підтримки спецпідрозділу КОРД припинили діяльність особи, яка займалася розповсюдженням наркотиків.

Під час проведення санкціонованого обшуку в одній з квартир багатоповерхівки по вулиці Героїв Крут, працівники Сумського відділу поліції виявили та вилучили два паперових згортки з речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс, загальною вагою близько 6 грам, пристосування для вживання коноплі шляхом паління, та грошові кошти у сумі 400 гривень. Все вилучене належить 46-річному жителю обласного центру.

А в ході обшуку, за місцем роботи зловмисника, теж було виявлено і вилучено два згортки з сухою подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс, два пристосування для його вживання шляхом паління, поліетиленовий пакет з такою ж речовиною загальною вагою близько 50 грам, медичний шприц з невідомою рідиною в середині, ваги та грошові кошти у сумі 70 000 гривень та 1600 доларів США.

На Сумщині через суд повернулася в школу вчитель, яка брала дітей в заручники (відео)

В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 (зберігання) та ч.2. ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *