На Сумщині поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій травмувалося троє людей

За даним фактом правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження. Тривають першочергові слідчі дії, з’ясовуються причини аварії та встановлюються свідки.

Як попередньо встановили поліцейські, сьогодні вранці, рухаючись автодорогою в смт. Миколаївка, що на Білопільщині, 46-річний водій вантажного автомобіля «Volvo» допустив зіткнення з маршрутним транспортним засобом. Саме в цей час 55-річний водій «Mercedes Sprinter» здійснював на зупинці висадку та посадку пасажирів.

В результаті зіткнення двоє місцевих мешканців, а також один житель обласного центру отримали травми. Потерпілих госпіталізували до Сумської обласної лікарні для надання необхідної медичної допомоги.

Читати також: На Сумщині фура з небезпечним вантажем злетіла у кювет (відео)

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Возможно, это изображение (2 человека, дорога и снег)

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними. Водії, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *