На Сумщині поліція затримала чоловіка, який мало не вбив свого односельця

 

На изображении может находиться: дом, небо, мост, дерево и на улице

Подія сталася учора, близько тринадцятої години, в одному з сіл Сумського району. Посварившись з підпилим приятелем, нетверезий чоловік завдав йому удару ножем, поціливши у груди. Наразі 34-річний потерпілий у реанімації, а затриманий нападник спілкується зі слідчими.

Як встановили викликані на місце події працівники Сумського районного відділу поліції, між чоловіками під час чергового «застілля» виник конфлікт. Зранку вони сиділи у потерпілого удома, розмовляли та випивали.

Міні-теплиця на балконі: у Сумах правоохоронці вилучили велику партію марихуани

Спочатку посперечались, а згодом ущент розсварились. І гість вирішив залишити «останнє слово» за собою. Для чого й скористався ножем.

загрузка…

«У потерпілого медики діагностували проникаюче ножове поранення аорти і травматичний шок. Нині він перебуває у реанімації обласної лікарні, – коментує ситуацію Вадим Теличко, начальник Сумського районного відділу поліції. – Що стосується раніше судимого 51-річного зловмисника, то наші слідчі кваліфікували його дії як замах на вбивство, і відкрили кримінальне провадження, в рамках якого розпочате і триває досудове розслідування причин та обставин даної події»

На изображении может находиться: стол, в помещении и еда

Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі готують матеріали про оголошення йому підозри у вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 15 та ч.1 ст.115 КК України.
Подальшу долю зловмисника вирішить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *