На Сумщині позбавили повноважень одразу 25 громадських інспекторів з охорони довкілля

Сьогодні, 18 червня, у приміщенні Державної екологічної інспекції у Сумській області відбулася нарада з громадськими інспекторами з охорони довкілля Сумської області.

Одним із ключових питань наради було складання щоквартальних та річних звітів про проведену роботу. Зокрема, начальник Державної екологічної інспекції у Сумській області Вячеслав БОГОМОЛОВ повідомив, що особисто проаналізував звіти за 2020 рік та І квартал 2021 року.

За результатами цього аналізу було прийнято рішення позбавити повноважень одразу 25 громадських інспекторів (поіменний список можна переглянути за посиланням), оскільки ними взагалі не подавалися звіти про роботу та майже не було взаємодії з інспекцією, йдеться на сайті установи.

 Читати також: На Сумщині чоловіка судитимуть за службову недбалість, що спричинила державі збитків на суму понад 1 млн грн

У зв’язку з цим, головний державний інспектор наголосив, що найближчий термін подачі квартального звіту про роботу громадських інспекторів – 5 липня. А тому слід із повною відповідальністю підійти до якості та своєчасності їх складання. Також він додав, що громадські інспектори мають не лише права, а й обов’язки, які треба виконувати сумлінно і якісно.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *