На Сумщині правоохоронці “на гарячому” затримали квартирного крадія

Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)

У Ромнах наряд Управління поліції охорони затримав 41-річного місцевого жителя, який обікрав квартиру та тікав з неї через вікно. Стосовно зловмисника правоохоронці відкрили кримінальне провадження та взяли його під варту.

Під час чергування співробітники взводу реагування №2 батальйону Управління поліції охорони в Сумській області на одній із вулиць міста Ромни помітили невідомого, який через вікно саме покидав квартиру на першому поверсі багатоповерхівки. Поліцейські відразу ж затримали чоловіка. Ним виявився 41-річний місцевий житель.

Як з’ясувалося, затриманий проник до квартири 45-річного роменця віджавши віконицю пластикового вікна. В чужій квартирі знайшов гроші та поцупив їх.

Возможно, это изображение (в помещении и кирпичная стена)

Несподівано для зловмисника додому повернулись господарі. Тож злодій почав тікати через вікно, де його й затримав наряд поліції охорони.

Читати також: Дві третини захисних споруд у Сумах не придатні до використання

«Слідчі Роменського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України та за погодженням Роменської окружної прокуратури вже оголосили громадянину про підозру і направили до суду клопотання про обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – коментує Олександр Каливод, заступник начальника Роменського районного відділу поліції — начальник сектору кримінальної поліції.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *