На Сумщині правоохоронці повідомили про підозру крадію ліфтового обладнання

На Сумщині правоохоронці повідомили про підозру крадію ліфтового обладнання

В результаті дій зловмисника ліфти виходили з ладу і місцеві жителі не могли ними користатися. Працівники поліції вже довели причетність чоловіка до вчинення ряду аналогічних злочинів на території міста Ромни.

В грудні минулого року до Роменського районного відділу поліції надійшло повідомлення, про те, що в машинному відділенні ліфтової шахти однієї з багатоповерхівок міста спрацювала сигналізація. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Читати також: Роменські поліцейські встановлюють обставини підпалу авто та загибелі в ньому людини (відео)

В той же час біля під’їзду багатоповерхівки знаходився механік, який спробував зупинити зловмисника, але той втік, згубивши рюкзак.

Під час огляду речей зловмисника правоохоронці виявили різні інструменти й викрадене обладнання з ліфта. А от електромеханік запам’ятав та описав зовнішність зловмисника.

І вже згодом працівники поліції встановили особу зловмисника та розшукали його. Ним виявився 31-річний сумчанин, який останній час проживає в місті Ромни.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *