На Сумщині прикрили інтернет-магазин, через який продавали наркотики

Подія сталася учора в Сумах. Працівники детективного підрозділу Слідчого управління ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали 24-річного жителя обласного центру за підозрою у зберіганні та збуті заборонених законом речовин.

“Молодий чоловік на орендованій ним квартирі влаштував справжній склад-магазин, – коментує ситуацію Сергій Оксененко, керівник детективного підрозділу СУ ГУНП. – Все необхідне замовляв через Інтернет, вдома фасував, після чого через один з месенджерів, прийнявши замовлення і оплату, збував приготований товар шляхом здійснення так званої “закладки”. Під час обшуку у підозрюваного вдома наші працівники вилучили близько 110 грамів  Альфа-PVP (солі), 50 грамів амфетаміну, 10 пігулок екстазі, перетерті в порошок таблетки психотропної дії, галюциногенні гриби, а також банківські картки та комп’ютерну техніку, за допомогою якої останній замовляв і збував всі ці речовини”.

На Сумщині на карантин відправили працівників лісгоспу (відео)

Наразі молодик затриманий в порядку ст. 208 КПК України, и перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі в рамках відкритого за ознаками ч.2 ст. 307 КК України кримінального провадження призначили ряд експертних досліджень.

Досудове розслідування триває, встановлюються інші, причетні до розповсюдження наркотиків, особи.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *