На Сумщині рятувальники оперативно ліквідували загоряння легковика

У Сумській області рятувальники оперативно ліквідували загоряння легковика

8 січня о 06:54 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу легкового автомобіля по вул. Гоголя у м. Глухів. На гасіння виїхав черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже за 6 хв. вогнеборці прибули на місце виклику. Як було встановлено, загоряння сталося у моторному відсіку авто. Рятувальники о 07:02 локалізували пожежу, запобігши перекиданню полум’я на салон легковика та на розташований поруч гараж. А о 07:11 загоряння повністю приборкали.

Всього на гасіння залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як було встановлено, коли прогрівався двигун авто, чоловік почув хлопок і побачив горіння під капотом у моторному відсіку. Оскільки вогнегасником легковик не був обладнаний, господар почав гасіння водою. У цей час його дружина зателефонувала на лінію «101».

За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – несправність газового обладнання, яким було оснащене авто.

Для запобігання таким випадкам слідкуйте за технічним станом транспортних засобів, вчасно усувайте несправності і не забувайте, що наявність вогнегасника у авто допоможе запобігти значним збиткам у разі виникнення загоряння.

Головне управління ДСНС України у Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *