На Сумщині рятувальники вивільнили водія із деформованої внаслідок ДТП вантажівки

26 березня о 13:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги. За попередніми даними, на автошляху «Суми-Полтава», поблизу с. Боромля, Охтирського району вантажівка «Volvo» з напівпричіпом з’їхала у кювет та перекинулася на бік.

На місце виклику прибув черговий караул 24-ї державної пожежно-рятувальної частини із м. Тростянець. Як було встановлено, водії проїжджих авто, які стали свідками ДТП, прибігли на допомогу. Проте водію вантажівки, якого затисло деформованими конструкціями авто, самотужки люди зарадити не змогли.

Вантажівка опинилася у заростях, тому для проведення рятувально-аварійних робіт довелося бензопилою розчищати прилеглу територію. Після цього за допомогою спецобладнання рятувальники вивільнили водія із вантажівки та передали працівникам «швидкої». Постраждалого доправили до лікарні в м. Тростянець.

Читати також: На Сумщині поліція встановлює обставини двох ДТП, у яких травмувалися громадяни

Всього для надання допомоги залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Також активну участь в операції взяли свідки ДТП – водії проїжджих авто.

Управління ДСНС України у Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *