На Сумщині розшукують безвісти зниклу хвору жінку

Шосткинське районне управління поліції інформує, що жителька Шостки, яка має психічні розлади, 12 жовтня пішла з дому і назад не повернулася, її місце перебування залишається невідомим. Поліцейські вживають заходів щодо розшуку безвісти зниклої 49-річної жінки і розраховують на допомогу громадян.

На вигляд Тетяні 50-55 років, зростом 155-160 см, худорлявої статури. Має сиве коротке волосся та світлі очі. Була вдягнена у червону кофту з малюнком у вигляді квітів та чорну спідницю. Взута в коричневі туфлі.

 Читати також: На вихідних на Сумщині буде тепло і сухо

Поліція встановлює місцезнаходження безвісти зниклої жінки і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням про допомогу: озирніться навколо, можливо, вказана пані знаходиться десь поблизу вас і потребує допомоги.

Якщо комусь із громадян відоме місцеперебування Тетяни Петрової, чи її бачили при пересуванні транспортом, або є інформація, що допоможе в розшуку вказаної жінки – повідомте про це до Шосткинського районного управління поліції за адресою: м. Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефоном (050) 327-91-48, чи на цілодобову лінію служби «102».

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *