На Сумщині шестимісячний малюк потрапив до реанімації з термічними опіками

Учора до реанімації з термічними опіками потрапила шестимісячна дитина – поліція встановлює обставини нещасного випадку і застерігає громадян бути більш уважними до побутової безпеки своїх дітей.

Як стало відомо зі слів матері, малеча випадково перекинула на себе чашку з гарячим чаєм. Наразі маля перебуває під наглядом лікарів, які констатували у нього опіки площею 13 % тіла.

На Сумщині підліток отримав важке ураження струмом: поліцейські проводять перевірку
Правоохоронці знову звертаються до батьків маленьких дітей з засторогою бути більш уважними та обачними, і навіть на хвилину не полишати на самоті маленьких дослідників, тим більше – біля потенційно небезпечних речовин та предметів.

На Сумщині підозрюваний у розбещенні та згвалтуванні 9-річної дівчинки знову хотів вийти з-під варти
Побутову хімію, медикаменти, гострі та ріжучі предмети краще зберігати в недоступному для них місці. Закривайте спеціальними заглушками розетки. Продумайте, де і як краще зберігати побутову техніку, за можливості обладнайте дверцята шафи чи шухляду замком або запорним пристроєм. В тому разі, якщо ви виходите з кімнати чи не користуєтесь телевізором, комп‘ютером або музичним програвачем – від‘єднуйте їх від електромережі. Слідкуйте, щоб до рук малечі не потрапили батарейки. Особливо небезпечні дрібні елементи живлення круглої форми, які діти можуть покласти до рота та легко проковтнути.
Дотримуйтесь цих простих правил, і вам не доведеться картати себе за власну миттєву неуважність та дитячі страждання. Будьте відповідальними та пильними у догляді за своїми дітьми, і нехай вони ростуть здоровими!

Відділ комунікації поліції Сумської області

фото – з інтернету

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *