На Сумщині смертельна ДТП 20.12.2019 (фото)

Подія сталася близько десятої години ранку 20.12. 2019 року на автотрасі «Суми-Білопілля-Глухів», на межі Білопільського та Буринського районів. В результаті  зіткнення трьох автомобілів загинуло дві особи, ще дві людини госпіталізовані. На місці події працюють  слідчо-оперативна група поліції, медики «швидкої» та рятувальники.

Наразі рятувальники вилучили з понівечених автівок тіла двох загиблих громадян, ще дві людини у важкому стані доправлені бригадою «швидкої» до найближчої лікарні.

У влади міста Суми залишилося 11 днів на виконання обіцянок [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/u-vladi-mista-sumi-zalishilosja-11-dniv-na-vikonannja-obicjanok/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

На місці аварії працюють  слідчо-оперативна група Білопільського відділення поліції, спеціалісти Слідчого управління ГУНП та фахівці криміналістичної лабораторії. Розпочаті першочергові слідчі дії.

В рамках відкритого кримінального провадження встановлюються причини та обставини  аварії.

Речниця поліції Сумщини Ельвіра Біганова повідомила, що пасажиром “ДЕУ Ланос”, який загинув, був слідчий Лебединського відділення поліції, 1985 р.н. Окрім поліціянта, в аварії від отриманих травм загинув водій “Ланосу”, 1987 р.н. І ще один пасажир цієї автівки, 1982 р.н., госпіталізований із політравмою. Також, за медичною допомогою звернулася і ще одна людина, яка перебувала в іншому авто.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *