На Сумщині сталося дві ДТП за участі мотоциклістів

На изображении может находиться: автомобиль и на улице

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі біля села Кузьки Конотопського району, друга – в селищі Славгород, що на Краснопільщині.

Учора, близько 15:30, водій мотоциклу, 28-річний житель Конотопу, не впорався з кермом і допустив зіткнення з легковиком, внаслідок якого потерпів сам та отримав тілесні ушкодження його 27-річний пасажир. Наразі обидва госпіталізовані і перебувають під наглядом лікарів.

На изображении может находиться: обувь, растение, на улице и природа

Того ж дня, близько сьомої вечора, подібну аварію допустив 44-річний житель с.Славгород, з тією різницею, що його байк зіткнувся з припаркованим автобусом. З травмами голови чоловіка доправили до місцевої лікарні.
Наразі поліції перевіряє всі обставини ДТП, та проводить попередні перевірки, за результатами яких будуть прийняті відповідні процесуальні рішення.

Правоохоронці вкотре застерігають водіїв транспортних засобів бути гранично уважними в дорозі, зважувати всі обставини та ризики, беззаперечно дотримуватись Правил дорожнього руху, і за жодних обставин не сідати за кермо, будучи в стані сп‘яніння. Пам‘ятайте: дорога легковажності не прощає, а ціною найменшої помилки може бути життя і здоров‘я людини.

На изображении может находиться: на улице

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *