На Сумщині сталося вбивство

На изображении может находиться: небо, дом, дерево, облако, на улице и природа

Подія сталася в Путивлі, на території одного з дачних кооперативів міста. Двоє приятелів під час вживання спиртного посварилися і схопились за ножі. В результаті один з них від отриманої травми помер, іншого буквально за добу затримала поліція.

Вчора вранці на спеціальну лінію поліції “102” надійшов телефонний дзвінок від жительки райцентру, яка повідомила, що на городі по вулиці Дачній вона виявила закривавлене тіло свого 52-річного сусіда з порізами на шиї. За вказаною жінкою адресою негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та спеціалісти експертно-криміналістичної лабораторії ГУНП. В ході проведення оперативних заходів, направлених на розкриття тяжкого злочину, поліцейські швидко встановили перебіг подій та причетну до смерті чоловіка особу.

У Сумах Єпіфанову та Стельмаху виділили землю для будівництва сміттєпереробного заводу

На изображении может находиться: растение, дерево и на улице

Попередньо з’ясовано, що в дачному будинку на території кооперативу близько півроку мешкали два приятелі, чоловіки віком 52-х та 61-го років. Вони ніде не працювали, перебивалися випадковими заробітками, а вечорами пиячили. Того дня під час такого “застілля” приятелі посварилися.

Конфлікт швидко переріс у бійку, під час якої обидва почали розмахувати ножами та поранили один одного. Після сварки чоловіки розійшлись: старший з пораненням шиї звернувся до лікарні за медичною допомогою, а молодший, вийшовши зі своєї хати, пішов на город. Там він втратив свідомість, впав і помер.

Нет описания фото.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» КК України. Правоохоронці розшукали підозрюваного, затримали в порядку ст. 208 КПК України і повідомили про підозру у вчиненні злочину. Якщо вину чоловіка буде доведено в суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *