На Сумщині судитимуть чотирьох наркоторгівців

На изображении может находиться: на улице

Сумською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно групи із чотирьох осіб, які займались незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин у великих масштабах (ч. 3 ст. 307 та ч. 2 ст. 309 КК України).

За даними слідства, житель м. Суми систематично отримував від постачальника з м. Києва у великій кількості наркотики, які в подальшому за допомогою чотирьох спільників розфасовував та реалізовував. Замовлення наркоділки отримували на один із месенджерів, розповсюджували заборонені речовини переважно через «закладки».

На изображении может находиться: один или несколько человек, растение и на улице

9 вересня 2020 року 31-річного організатора та двох його спільників після отримання в поштовому відділенні чергової посилки з порошкоподібною речовиною було затримано.

Читати також: Свеський насосний завод заборгував Пенсійному фонду Сумщини понад 1,5 мільйона гривень

Водночас правоохоронці провели десять санкціонованих обшуків у фігурантів провадження, під час яких вилучили особливо небезпечні психотропні речовини «амфетамін» та «PVP», наркотичний засіб «канабіс», електронні ваги, мобільні телефони, матеріали для пакування, банківські картки тощо. При цьому частина речовин вже була розфасована для «закладок».

Діяльність групи припинено за матеріалами Управління стратегічних розслідувань детективами Слідчого управління та Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції при силовій підтримці спецпідрозділу КОРД під процесуальним керівництвом прокуратури.

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *