На Сумщині в ОТГ будуть безкоштовно годувати дітей

На Сумщині Дубов’язівська ОТГ, яку створили у Конотопському районі, вирішила безплатно годувати вихованців дитсадків і місцевих школярів. Для харчування дошкільнят виділятимуть із бюджету на кожного 30 грн на день, а для учнів початкових та старших класів – по 20 грн.

Їжа має бути і смачною, і корисною для дітей. Для цього кухарі використовуватимуть рецепти і методику Євгена Клопотенка – відомого столичного ресторатора та експерта зі здорового харчування.

Об’єднання громад на Сумщині: чому не враховують думку жителів районів? (відео) [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/ob-iednannja-gromad-na-sumshhini-chomu-ne-vrahovujut-dumku-zhiteliv-rajoniv-video/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Голос України

22 січня 2020 року рішенням двадцять восьмої сесії сьомого скликання Дубов’язівської селищної ради було прийнято рішення про безоплатне харчування вихованців дошкільних навчальних закладів та учнів закладів загальної середньої освіти Дубов’язівської селищної ради, що стало знаковою подією для дітей та батьківської громадськості. Із місцевого бюджету виділено кошти для забезпечення раціонального збалансованого харчування у закладах освіти Дубов’язівської ОТГ із розрахунку орієнтовно 30 грн на день для дошкільнят, 20 грн – для учнів 1-11 класів.

dubovyzivska.rada

 

3 коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *