На Сумщині вогнеборці приборкали пожежу споруди, де під одним дахом знаходилися гараж, дровник та літня кухня

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

13 жовтня о 17:04до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу господарчої споруди по вул. 8-го березня в м. Тростянець. Телефонувала господарка, яка побачила охоплену вогнем покрівлю. На гасіння направили черговий караул 24-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже через 4 хв. вогнеборці прибули на місце виклику і встановили, що пожежа сталася в споруді загальною площею 60 кв. м, де під одним дахом знаходилися гараж, дровник та літня кухня. Вогонь охопив покрівлю на площі близько 10 кв. м. Ускладнювало ситуацію те, що на даху зберігалися дерев’яні будівельні матеріали та горючі речі домашнього вжитку, а в гаражі – близько 10 куб. м дров у мішках.

Для дозаправки водою автоцистерни довелося направляти до найближчого пожежного гідранту, що знаходився в 500 м від місця пожежі.

О 17:18 рятувальники локалізували загоряння, запобігши поширенню полум’я на всю споруду та розташовані поруч сусідський гараж і житловий будинок. О 17:55, використавши на гасіння близько 5 т води, пожежу ліквідували.

Читати також: На Сумщині поліцейські оперативно викрили неповнолітнього угонщика мопеду

Всього на гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – коротке замикання електромережі.

Головне управління ДСНС України у Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *