На Сумщині за незаконний обіг наркотичних засобів судитимуть організовану групу з трьох осіб

На изображении может находиться: еда

На Сумщині за незаконний обіг особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин судитимуть організовану групу з трьох осіб

Сумською обласною прокуратурою затверджено та 14 січня 2021 року направлено до суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи, які налагодили схему незаконного обігу особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2 та ч. 3 ст. 307, ч. 1 та ч. 2 ст. 308, ч. 3 ст. 309, ч. 1 та ч. 2 ст. 317 КК України).

За даними слідства, раніше неодноразово судимий 43-річний житель м. Конотоп через центри видачі замісної терапії у м. Києві шляхом шахрайства незаконно отримував пігулки «Метадону».

Нет описания фото.

До своєї протиправної діяльності він залучив іще двох осіб, які реалізовували відповідним особам у м. Конотоп не лише вказані наркотики, а й психотропну речовину «Амфетамін». Водночас організатор групи ще й надавав наркозалежним особам приміщення для вживання заборонених речовин.

Читати також: Подробиці вечірньої ДТП в Сумах 15.01.2021 (відео)

Попри дотримання членами організованої групи жорстких вимог внутрішньої дисципліни та правил конспірації, їх незаконну діяльність було викрито співробітниками управління карного розшуку та детективного підрозділу слідчого управління Нацполіції області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нет описания фото.

Під час проведення 20 серпня 2020 року обшуків у затриманих виявлено та вилучено близько 10 гр «Амфетаміну», 156 таблеток «Метадону», а також наркотичну речовину «Маріхуана».

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *