На Сумщині за вчинення розбійного нападу поліція затримала двох молодиків

Подія сталась близько другої ночі 13 липня в селі Великий Бобрик Краснопільського району. Двоє молодих людей напали на вулиці на перехожого, побили його до втрати свідомості та відібрали мобільний телефон і смарт-годинник.

Працівникам поліції знадобилося буквально дві години, аби не лише встановити особи нападників, а й знайти їх за місцем проживання. Це виявилися жителі сусіднього села. Хлопцям 19-ть та 25-ть років, і, незважаючи на досить молодий вік, обидва мають досить багате кримінальне минуле.
Під час обшуку вдома у підозрюваних працівники поліції знайшли та вилучили відібрані у побитого громадянина речі. Що стосується самого 23-річного потерпілого, то медики діагностували у нього перелом спинки носа, закриту травму грудної клітини та множинні забої тулуба й обличчя.

У Сумах ремонтують фонтан «Садко» (видео)

Дії зловмисників слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 187 (розбійний напад… вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України.

За клопотанням прокуратури рішенням суду 15 липня 2020 року обом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права на заставу.
За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *