На Сумщині затримали 19-річного викрадача авто (відео)

 На Охтирщині поліцейські повідомили про підозру юнаку в скоєнні незаконного заволодіння транспортним засобом.

Зловмисник скористався необачністю власника та взяв авто, щоб покататися. Правоохоронці оперативно розшукали автівку та встановили особу правопорушника. За скоєне йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Проходячи повз припаркований автомобіль ВАЗ-21033, хлопець помітив, що його дверці не замкнені, а ключ знаходиться в замку запалювання. Тож миттю сів до салону, завів його та поїхав вздовж вулиці. Проте через технічну несправність автівки далеко від’їхати йому не вдалося. Тож зловмисник покинув його та одній з вулиць районного центру, а сам прихопивши автомагнітолу та документи на чужий транспортний засіб втік.

Тим часом, виявивши зникнення автомобіля, 30-річний власник звернувся за допомогою до поліції.

Вже невдовзі поліцейські у ході проведення оперативно-розшукових заходів розшукали покинутий автомобіль та встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний охтирчанин.

Читати також: В Сумській обласній дитячій лікарні провели високотехнологічні оперативні втручання на сітківці ока з залученням фахівців з НДСЛ «ОХМАТДИТ»

Наразі слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, юнаку вже повідомили про підозру в скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *