На Сумщині зіткнулися дві автівки – поліція розпочала кримінальне провадження 

Подія сталася вчора, близько 13:00, на перехресті вулиць Клубної та Успенсько-Троїцької міста Конотоп. В результаті зіткнення двох легковиків марки Богдан-211040 постраждали четверо осіб.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що за кермом обох автівок перебували конотопчани – чоловіки 33-х та 85-ти років. Ймовірною причиною автопригоди могло стати порушення правил дорожнього руху молодшим з водіїв: під час здійснення повороту ліворуч він не надав переваги у русі іншому автомобілю, який рухався прямо.

В результаті ДТП цей чоловік та двоє його пасажирів, серед яких 30-річна вагітна жінка, отримали тілесні ушкодження. Вагітну госпіталізовано до Конотопської ЦРЛ для надання медичної допомоги та подальшого спостереження. На лікарняному ліжку опинився й літній водій іншого легковика – із переломом нижньої кінцівки, травмами голови та грудної клітини пенсіонера доправлено до травматологічного відділення.

Медичні установи Сумщини укладають контракти з фірмою дружини депутата обласної ради

Наразі обидва транспортні засоби поміщенні на спецмайданчик Конотопського відділу поліції. Слідчі за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху) та розпочали досудове розслідування.

Правоохоронці знову застерігають водіїв бути гранично пильними та дисциплінованими на дорозі, й суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте уважні, та пам’ятайте, що дорога не пробачає легковажності та недбалості!

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *