На Сумщині знову можуть посилити карантин

Сьогодні, 5 травня, під час брифінгу у Сумській ОДА директор Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Володимир Збаражський припустив, що карантинні заходи на Сумщині можуть бути посилені. Це пов’язано із тим, що за останню добу виявили набагато більше випадків коронавірусу, ніж виявляли раніше.

Грьобаний сором: На Сумщині зрубали дерева, щоб встановити стенди

Посадовець закликав мешканців області обачно ставитися до свого здоров’я і здоров’я близьких, дотримуватися карантинних обмежень.

До того ж, очільник Сумського обласного лабораторного центру Володимир Збаражський повідомив що с. Горобівка (Білопільський рн), де зараз хворіють на коронавірусну інфекцію 13 людей, хочуть закрити на карантин.

“В селі Горобівка ми вважаємо, що джерелом зараження була жінка, у якої 29 травня ми виявили захворювання на коронавірус. Ця жінка займалася торгівлею, до неї ходило дуже багато осіб, які з нею спілкувалися. Проте, далі виникає питання, яким чином інфікувалася ця жінка”, – додав Володимир Збаражський. Посадовець сподівається, що в’їзди та виїзди із села сьогодні будуть закриті, а мешканці будуть знаходитися на самоізоляції.

https://www.facebook.com/1438029333168005/videos/1193710577634762/

ST

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *