На зустріч із Зеленським у Сумах знову запросили тільки “зручних” журналістів?

Представникам сумських інформаційних ресурсів (журналістів інтернет-видань) відмовили в акредитації для  участі у заходах під час візиту президента України Володимира Зеленського у місто Суми.

В останній момент управління, яке, судячи з усього,  займалося акредитацією, запросило у журналістів копії свідоцтв про реєстрацію ЗМІ. Раніше достатньо було посвідчення. Навіть якщо таке свідоцтво і є, на все потрібен час і в останній момент далеко не всі встигли б це зробити.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав Дмитро Тищенко, який представляє онлайн-платформу ЦУКР.

” Я: Так, треба знайти в собі сили і послухати що там президент розкаже про розвиток Сумщини
Держава за 3 хвилини до дедлайну: А скинь нам документ про реєстрацію, якої толком існувати не може у онлайн-видання
Я: Дякую, дуже дякую

Комунікації, які ми заслужили ” – написав Дмитро.

На изображении может находиться: текст «сумська обласна державна адмнстраця департамент культури, нформацйно политики ΤΑ туризму (дкпт сумськой ода) майдан незалежности, суми, 40000, тел.(0542) 63-13-21, факс (0542) 62-12-03 E-mail: polit@sm.gov.ua; info@sm.gov.ua код едрпоу 39263522 OF OS. 20RIN FOS на №o вi̇д про надання нформацй онлайн-журнал цукр дмитру тіщенку шановний пане дмитре! просимо вас терминово 07.09.2020 до 19.00 надати офцйнi̇ документи, що пидтверджують офцийну реестрацю онлайн-платформи цукр як засобу масово" нформацй свдоцтво про державну реестрацю 3MI). разі вдсутности зазначених документв вам буде вдмовлено в акредитацй для участи y медазаходах пид час робочого визиту президента украёни в.зеленського до сумськой области. заступник директора сергій над'ярний»

Обурилися також й інші відомі в Сумах журналісти, такі як Олена Адаменко (SumyToday):

“А мені сказали, що посвідчення члена Національної спілки журналістів України не катується. Служба охорони президента, мабуть, якимись неукраїнськими законами керується(“-написала вона

На изображении может находиться: текст

Таким чином команда президента – гаранта Конституції скоротила ряди журналістів, щоб, не дай Бог, у Сумах хтось не поставив незручне запитання шановному Володимиру Олександровичу.

Ну, не любить “Слуга Народу” цього. Час звикати. Бо уникають незручних питань та журналістів навіть нардепи від Сум, які представляють партію президента.

Нет описания фото.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *