Неповнолітній сумчанин підробив свій електронний паспорт

28 грудня 2021 року суд звільнив 16-ти річного хлопця від кримінальної відповідальності за підробку свого електронного паспорта в додатку «Дія» з передачею його на поруки педагогічному колективу за умови, що він протягом року не ухилятиметься від заходів виховного характеру та не порушуватиме громадського порядку, повідомляє Зарічний районний суд м.Суми.

За матеріалами справи хлопець на свій мобільний телефон завантажив фіктивний додаток «Дія» та створив у ньому фіктивний електронний паспорт на своє ім’я, неправильно вказавши рік свого народження (на 5 років старше, ніж він є насправді).

Сьогодні, в підготовчому судовому засіданні, захисник хлопця заявив клопотання про звільнення його від кримінальної відповідальності у зв’язку з передачею на поруки педагогічному колективу де навчається хлопець.

Суд, вислухавши думку учасників процесу, дане клопотання задовільний, оскільки неповнолітній обвинувачується у вчиненні кримінального проступку, який вчинив вперше, свою вину у вчиненому визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому.  

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *