Новим головою Сумської обласної ради став Віктор Федорченко

На сьогоднішній сесії, 3 грудня, за його кандидатуру проголосували 39 депутатів з 60, повідомляє UA:Суми

Усього на сесії були присутні 63 депутати з 64-х. На засідання не прийшов один – Анатолій Єпіфанов. Три бюлетені визнали недійсними.

Другим кандидатом був Вадим Лисий – голова обласного осередку ВО “Батьківщина”, президент Федерації автоспорту Сумщини. За нього свій голос віддав 21 депутат.

Під час сесії під Сумською облрадою сталася сутичка

Федорченко запропонував обрати своїм першим заступником Олександра Стрельченка від “Опозиційної платформи – За життя”.

Участь у голосуванні відмовилися брати дві фракції: “За майбутнє” та “Батьківщина”. Вони відкликали своїх представників з лічильної комісії та покинули залу.

Хто такий Віктор Федорченко?

Віктор Федорченко – представник партії “Слуга народу”, забудовник, генеральний директор ТОВ “Будівельна виробничо-комерційна компанія “Федорченко”.

У Сумах на зупинці пограбували жінку

З вересня 1985 року працював заступником начальника Сумського обласного управління побутового обслуговування населення Мінпобуту УРСР. У лютому 1990 року заснував ТОВ “ВКФ “Побутсервіс”. З грудня 2009 року стає генеральним директором ТОВ “Будівельна виробничо-комерційна компанія “Федорченко”, яке створене на основі “Побутсервісу”.

У 2010 році балотувався до Сумської міської ради від Партії регіонів. У 2015 році – від партії “Наш край”. Однак не був обраний.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *