Одна людина загинула, ще одна в лікарні — вночі Білопільська громада опинилася під масованим обстрілом

Загинула одна людина, ще одна в тяжкому стані в лікарні, в сотні будинків вибиті вікна. В ніч на 24 березня Білопільська громада на Сумщині опинилася під масованим обстрілом зі сторони Росії.

Міський голова Білопілля Юрій Зарко розповів, що близько 12 години ночі в громаді почався масований обстріл. “Були помічені Шахеди, ракети, були системи залпового вогню, був артобстріл. Вони одночасно вдарили з декількох точок. Центр міста постраждав, школа №4”.

Як повідомив Юрій Зарко, сторож школи №4 загинув. Поранення отримала одна людина, яка знаходилася в житловому будинку — їй відірвало ногу.

В місті багато пошкоджених житлових будинків — пошкоджені дахи та сотні вікон.

Наразі в громаді почали ліквідацію наслідків обстрілів.

Возможно, это изображение 1 человек

Керівництво та особовий склад поліції в Сумській області висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Вадима Листопада

Сьогодні опівночі внаслідок ворожого обстрілу м. Білопілля Сумського району загинув 37-річний старший лейтенант поліції Вадим Листопад. Під час виконання службових обов’язків інспектор сектору реагування патрульної поліції отримав поранення, несумісні з життям.

Загиблий поліцейський був світлою та гідною людиною, відповідальним та професійним працівником. Без батька залишилось двоє дітей та велика родина.

Керівництво та особовий склад поліції Сумщини висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Вадима. Світла пам’ять про нього назавжди збережеться в серцях тих, хто його знав.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Російські війська вночі проти 24 березня атакували Сумську область винищувачами Су-35. Окупанти випустили понад 10 керованих авіабомб.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Повітряних сил Збройних Сил України Юрій Ігнат.

За його словами, понад десять керованих бомб атакували об’єкти на Сумщині.

“Близько 10 літаків Су-35 – це російський найновіший винищувач – атакували Сумську область керованими авіаційними бомбами. Це надзвичайно велика загроза, коли керовані авіаційні бомби, плануючі бомби, можуть летіти далеко, і літаки не входять у зону поразки нашої протиповітряної оборони”, – сказав Ігнат.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *