Одна знепритомніла, інша вистрибнула з 2-го поверху: Подробиці смертельної пожежі в центрі Сум

У Сумах поліція розслідує смерть 30-річної жінки. Вона була в салоні краси, коли поруч – у двоповерховому житловому будинку – спалахнула пожежа. Клієнтку винесли звідти вже без ознак життя. Про це 5 листопада йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Будинок, де сталася трагедія – двоповерховий, з кількома прибудовами. В одній – одразу за будинком – була баня – вона зайнялася першою. В іншій – на другому поверсі – салон краси – в якому, як у пастці, опинилися майстриня та 30-річна клієнтка.

Пожежа почалася напередодні близько шостої вечора. Власник першим побачив полум’я в бані. І коли не зміг загасити самотужки – викликав рятувальників, які прибули вже за три хвилини.

У ДСНС розповіли, що, коли винесли жінку з будівлі, медики констатували, що вона загинула.

За попередніми даними, майстриня та клієнтка опинилися відрізаними від виходу, бо на першому поверсі вже вирував вогонь. Клієнтка одразу знепритомніла, а майстриня – врятувалася, вистрибнувши з вікна, переповідають очевидці.

Читати також: У Сумах сталася ДТП на вулиці Героїв Крут

Відомо, що загиблу звали Юлія. Влітку їй виповнилося 30 років, працювала продавчинею. Вона була записана в салон на 3 листопада, але візит чомусь перенесли на наступний день, який став для неї останнім. Її близька подруга на своїй сторінці в соцмережах розповіла, що Юля була вагітною.

Сусід по згорілому дворищу каже, його оселя теж ледь не зайнялася, полум’я було дуже потужним. “Дуже сильне горіння, бо всі ці конструкції були зроблені з дерева, з пластику, утеплені тирсою. Все воно горіло, як свічка”, – додає речник УДСНС Сумщини Олег Стрілка.

За три години вогонь загасили – баня та салон краси вигоріли вщент, вогонь пошкодив і житловий будинок, до якого вони були прибудовані та де мешкає власник обох закладів. Про імовірні причини займання власник говорити не хоче.

Нині на місці трагедії працює спеціальна комісія, з’ясовує, чи були дозволи на роботу бані та салону. Уже відомо, що відкрите кримінальне провадження порушення пожежних норм.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *