Офіційні результати виборів депутатів до Сумської міської ради

Секретар Сумської міської ради оприлюднив результати виборів депутатів Сумської міської ради VIII скликання, які відбулися 25 жовтня 2020 року.

«Вирішив не чекати підсумкового рішення Сумської міської ТВК та трошки їм “допомогти” в підрахунках підсумків голосування з виборів депутатів Сумської міської ради VIII скликання, які відбулися 25 жовтня 2020 року.

Скористався протоколами про підрахунок голосів Ковпаківської районної в м.Суми ТВК та Зарічної районної в м.Суми ТВК. Всі підрахунки робив відповідно до ст.255-260 Виборчого кодексу України.

Вітаю переможців!

Кількість депутатських мандатів:

Батьківщина – 13

ОПЗЖ – 9

ЄС – 9

Слуга Народу – 8

Сила і Честь – 3

https://bit.ly/3kVZUI5 – посилання на список кандидатів в депутати, які були обрані (зелений колір). Працюють фільтри. Можна для себе створити свій власний розріз по округам, відсоткам, зайнятим місцям, кількості голосів тощо. В цьому списку кандидати з п’яти партій, які пройшли 5% барьєр та взяли участь в розподілі депутатських мандатів. Окремо виділено “Наступного кандидата” (жовтий колір) в єдиному виборчому списку кожної з п’яти партій.

https://bit.ly/2TWX7lP – за цим посиланням детальна інформація про сумарну кількість голосів виборців кожної партії в розрізі округів, підрахунок виборчої квоти, розподіл депутатських мандатів по територіальним виборчим округам та єдиним виборчим спискам партій. Розподілено всі 42 депутатські мандати.

У Сумах відзначили День ракетних військ і артилерії

Умовні позначення:

* ТВО – територіальний виборчий округ

** ЄВС – єдиний виборчий список

ТВК – територіальна виборча комісія», – написав Андрій Баранов.

0542.ua

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *