Олександр Кукса розповів свою версію про те, як сталася ДТП за його участю

Сьогодні, 18 липня, на сайті “Один дома”вийшла новина, в якій ми повідомили про ДТП за участю заступника директора  ДП «Сумський агролісгосп» Олександра Кукси. ДТП: У Сумах заступник директора ДП «Сумський агролісгосп» збив двох підлітків?

Наразі ми представляємо вашій увазі версію самого Кукси по даному ДТП.

“Близько 21.50 я від’їжджав від кінотеатру “Дружба” і рухався проспектом Шевченка в напрямку центру. На перехресті з вул. Новомістенською перед пішоходним переходом знизив швидкість десь до 20 км/ч. В цей момент назустріч мені рухався автомобіль, який засліпив мене фарами. Раптово я побачив хлопця і дівчину, які бігли по пішоходному переходу і екстрено загальмував. Відбувся контакт, я вискочив з машини, набираючи “103”, підбіг до пішоходів і спитав про їхній стан. Хлопець поскаржився, що вдарився коліном, а дівчини, що болить голова. “Швидка” сказала, що протягом 5 хвилин прибудуть медики. Після цього я зателефонував до поліції.
За кілька хвилин на місце прибули лікарі. Через 10 хвилин на місці була і поліція. Правоохоронці одразу викликали слідчо-оперативну групу та відвезли мене у наркодиспансер на освідування. Одразу мене “задули” та взяли біологічні матеріали на вміст психоактивних речоdин. Драгер показав нуль проміле. Потім ми повернулися на місце події, де правоохоронці провели першочергові слідчі дії, зробили заміри і склали схему ДТП.
Сьогодні із самого ранку я зв’язався із мамами як хлопця, так і дівчини, і запропонував допомогу як у лікуванні, як що потрібно, так і в обстеженні. Вони подякували, що я з ними зв’язався і ми домовилися у подальшому вирішувати разом будь-які питання, пов’язані із цим ДТП. Після всебічного обстеження у Сумській обласній клінічній лікарні та обласній дитячій лікарні, обидва пішоходи були відпущені додому, так як не потребували госпіталізації.
Ні в якому разі я з себе вини за дану пригоду не знімаю, проте, є свідки, які підтверджують, що дійсно мене засліпила зустрічна машина і я вжив усіх заходів, аби уникнути зіткнення з пішоходами”, – розповів  Олександр Кукса.

“Мені дуже неприємно, що деякі ЗМІ намагаються заробити собі рейтинги, перекручуючи цю ситуацію. Щоб ви розуміли, наскільки мені відомо, наразі немає підстав для відкриття кримінального провадження, а адміністративну відповідальність я понесу згідно із законом”, – додав чоловік.

Як повідомив  начальник відділу комунікації поліції області Володимир Крупецьких, підстав для відкриття кримінального провадження по цьому ДТП немає, оскільки пішоходи отримали легкі тілесні ушкодження, -пише ST

p.s. Та які рейтинги, шановний? ЗМІ для того і існують, щоб доносити до людей новини, які деяким б дуже не хотілося бачити в стрічці новин.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *