Орки обстріляли Шосткинський район на Сумщині, одна людина дістала поранення

Окупанти не відмовляються від агресивних намірів

Російські загарбники обстріляли село у Шосткинському районі Сумської області. Одна людина дістала осколкове поранення. Про це повідомив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні зранку російські війська обстріляли Шосткинський район. У селі Собичеве пошкоджений житловий будинок мирних мешканців. Одна людина отримала осколкове поранення”, – написав Живицький.

У якому він наразі стані, повідомив головний лікар медичного закладу, куди він був одразу госпіталізований. «Після обстеження і встановлення попереднього діагнозу – пошкодження плечевої кістки і променевого нерву лівої верхньої кінцівки, чоловік був доставлений в операційну. Наразі його стан розцінюється як середньої важкості. Загрози життю немає. Лікарі роблять все можливе, аби врятувати йому руку», – розповів він.

Доповнення

Раніше Живицький повідомляв, що поблизу села Білка на протитанковій міні, залишеній окупантами, підірвався автомобіль із бригадою працівників “Сумиобленерго”. Одна людина загинула, двох чоловіків із травмами й переломами доставили до лікарні.

Живицький раніше заявляв, що територія Сумської області вільна від російських окупантів, однак досі є багато замінованих ділянок.

 

Джерело: УНН

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *