Отакої! Сумський нардеп може стати безхатченком

Святошинський райсуд Києва 20 листопада вирішив спір між «Універсал банк» та Ігорем Васильєвим, який обраний нардепом по мажоритарному округу №158, на користь банку.

Йдеться про квартиру у Києві площею 33 квадратних метри, яку Ігор Васильєв придбав в іпотеку ще у 2007 році.

Банк вважає, що Васильєв порушив умови договору іпотеки і завинив йому понад 1,1 млн грн.

Сумчанин у «Чорну п’ятницю» спіймав за руку магазин «Ельдорадо»

У квартирі, придбаній в іпотеку, окрім Васильєва, зареєстровані його дружина і дитина. Але банк заявив, що членів сім`ї Ігор Васильєв прописав без згоди банку, чим порушив умови договору. Суд вирішив спір на користь банку. Але рішення ще не набрало законної сили. Нардеп має право оскаржити його в апеляційній інстанції.

Сам нардеп Ігор Васильєв у коментарі Sumy.Today повідомив, що з рішенням суду не погоджується і буде його оскаржувати. При цьому він визнав, що зобов’язання перед банком до кінця не виконав і всю суму кредиту не сплатив. Причиною цього назвав кризу 2008-2009 років, але в той же час відмовився назвати суму боргу, яку визнає.

На питання, чи був він присутній на судовому засіданні, Ігор Васильєв повідомив, що в цей час мав поїхати на округ у Суми. Проте на питання, чи повідомив він суд про неможливість своєї участі у судовому засіданні, нардеп не відповів. Сказав, що його позиція буде викладена в апеляційній скарзі. При цьому повідомив, що він подавав відзив на позов банку, однак суд у своєму рішенні до його позиції не дослухався.

Фото з фейсбуку Ігора Васильєва

 

Джерело Суми Тудей