Патрульні в Сумах розшукали хлопця причетного до крадіжки автомобільних дзеркал

22 квітня, вночі, близько 2-ї години, екіпаж патрульних отримав повідомлення про підозрілих громадян. Заявник розповів, що у дворовій території на вулиці Харківській, він побачив двох невідомих, які, тримаючи в руках білі пакети, ходять та оглядають усі автомобілі. Чоловіка стривожило те, що коли вони його побачили, то кинулися втікати.

Читати також: У Сумах на автівку впало дерево (фотофакт)

Возможно, это изображение (один или несколько человек и в помещении)

Вартові порядку одразу направилися за адресою, яку повідомив небайдужий громадянин. Тільки-но почавши обслідувати дворову територію, патрульні виявили двох громадян, які відповідали прикметам наданим заявником.

Побачивши службовий автомобіль, один із них одразу почав втікати, іншого вартові порядку затримали на місці. Ним виявився 17-річний сумчанин. Поряд, на дитячому майданчику, стояли білі пакети, у яких знаходилися три пари зовнішніх бокових автомобільних дзеркал.

Нет описания фото.

Охоронці порядку викликали на місце події матір неповнолітнього та слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Наразі відомо, що за цим фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *