Пенсіонеру в Сумах дуже пощастило, що поруч знаходився патруль поліції

Опинитися в потрібному місці в потрібний час — саме так можна сказати про патрульних та небайдужих сумчан, котрі допомогли дідусю, у якого стався інсульт

Під час патрулювання вулиці Роменська, на тротуарі, інспектори побачили чоловіка, який кликав їх на допомогу. Поруч із ним, на землі лежав літній чоловік із велосипедом.

“Та дідусь їхав собі на велосипеді. Аж раптом впав, бо, напевне, йому стало зле”, — розповів патрульним небайдужий громадянин.

На Сумщині вже 10 випадків захворювання на COVID-19

Охоронці порядку відразу ж зрозуміли, що в чоловіка, ймовірно, стався інсульт, адже всі ознаки свідчили саме про це. Патрульні, не гаючи часу, викликали на місце лікарів та контролювали стан дідуся до їх приїзду.

За кілька хвилин медики підтвердили, що у 72-річного чоловіка дійсно стався інсульт. Його госпіталізували до лікарні. Про подію патрульні сповістили рідних дідуся.

Ми висловлюємо подяку небайдужим громадянам, які не розгубилися та покликали патрульних на допомогу. Закликаємо всіх не бути байдужими до чужої біди. Пам’ятайте, найменше зволікання може призвести до трагедії, тому, якщо ви побачили людину, якій стало зле на вулиці, одразу зателефонуйте на лінію “103”.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *