Під Сумами сталася ДТП (Подробиці, фото)

На изображении может находиться: дерево, небо и на улице

Сьогодні, 10 вересня, на виїзді з Сум на автодорозі Київ – Суми – Юнаківка в районі с. Сад сталася ДТП. Про це на своїй сторінці в фейсбук повідомив Олег Глущенко, який о 7:30 ранку проїжджав повз і сфотографував те, як співробітники ДСНС гасили транспортний засіб. Жертв немає, повідомив речник управління ДСНС в Сумській області Олег Стрілка.

За словами Стрілки, в автомобілях були тільки водії. Водій маршрутки щойно заправився і збирався їхати на рейс. Саме в цей час з маршруткою зіткнувся легковик. Обидва автомобілі загорілися, пише Суспільне.

На изображении может находиться: автомобиль, дерево и на улице

В 7.21 пожежники локалізували загоряння, о 7.50 ліквідували. Всього брали участь в ліквідації пожежі 13 чоловік на трьох одиницях техніки.

загрузка…

Викликані медики “швидкої” доправили до лікарні 36-річного водія легковика, де йому надали допомогу і відпустили без подальшої госпіталізації. В іншому транспортному засобі на момент зіткнення пасажирів не було, водій не постраждав.

Працівники поліції оперативно прибули на місце ДТП і забезпечили регулювання дорожнього руху та охорону місця аварії, допоки наряд ДСНС локалізовував і ліквідовував пожежу.

Наразі тривають попередні перевірки причин і обставин ДТП, за результатами яких буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Відділ комунікації поліції Сумської області

На изображении может находиться: 1 человек, дерево и на улице

На изображении может находиться: дерево, небо и на улице

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *