Під Сумами загорівся поїзд з пасажирами (фото)

Про це в фейсбуці написав сумчанин Олексій Крикун.

“Под Сумами на ходу загорелся поезд с пассажирами, фото моей знакомой.
Во время пожара никто не пострадал” написав він.

У коментарях до цього фото писали і ті, хто їхав в цьому поїзді. За їх словами, мова йде про потяг Суми-Мерчик, який відправляється з Сум о 14:20. Палаючий поїзд доїхав до Боромлі, а там вже пожежу погасили.

12 січня, о 15:45 до Служби порятунку Сумщини за номером «101» надійшло повідомлення, що на залізничній станції “Боромля”, яка знаходиться в с. Новгородське, Тростянецького району, виникла пожежа в кабіні дизель-потяга сполученням «Суми- Мерчик». Негайно на місце події були направлені пожежно-рятувальні підрозділи, в тому числі пожежний потяг ст. «Смородине» .

Сумчанин провів експеримент і додав роботи департаменту кіберполіції [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/sumchanin-proviv-eksperiment-i-dodav-roboti-departamentu-kiberpolicii/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

Зі слів свідків пригоди, персонал потяга провів евакуацію людей, приступив до гасіння пожежі за допомогою наявних вогнегасників. Вагон що горів від’єднали, а сам потяг з чотирма пасажирським вагонами, відбуксирували до станції «Смородине».

Подолавши відстань у 10 км до місця події прибула місцева пожежна команда з с. Боромля, а з районного центру (відстань до 25 км) прибув черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 16:08 пожежу вдалось локалізувати,о 16 :58 – ліквідувати .

Пошкоджено — кабіну дизель-потяга на площі до 5 кв. м.

Попередня причина — коротке замикання електропроводки тепловозу.

Загиблі та травмовані відсутні.

Затримки в русі не було.

Від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій на місце пожежі виїжджала мобільно-оперативна група.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *