Підприємці Сумщини виплатять 47 млн ​​грн за нелегалів

Протягом 11 місяців цього року Управління Держпраці в Сумській області виявило у 68 роботодавців порушення щодо неналежного оформлення трудових відносин.

Як повідомила головний державний інспектор Управління Держпраці в Сумській області Оксана ЧЕРНИШОВА, ці роботодавці допускали до роботи без належного оформлення 654 працівника.

На Сумщині до 14 років засуджено чоловіка, який гвалтував малолітню [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/na-sumshhini-do-14-rokiv-zasudzheno-cholovika-jakij-gvaltuvav-malolitnju/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

[su_quote]Згідно з чинним законодавством таке порушення передбачає фінансову відповідальність, тож Управління Держпраці у Сумській області винесло 40 постанов на загальну суму більше 47 мільйонів гривень. Ці фінансові санкції застосовано до юридичних та фізичних осіб-підприємців[/su_quote], – розповіла Оксана Чернишова.

Директор обласного Департаменту соціального захисту населення Михайло ДУБРОВСЬКИЙ закликає роботодавців належно оформлювати трудові відносини з працівниками.

[su_quote]Від легалізації заробітної плати залежить не лише виплата соціальних гарантій жителям Сумщини, а й наповнення місцевих бюджетів[/su_quote], – наголосив він.

Сумська ОДА

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *