Почесний консул Казахстану перерахував для онкодиспансеру 200 тисяч

Про це йдеться на сторінці Благодійний фонд «Здоров’я Сумщини»  у Фейсбуці.

Не так давно з візитом на Сумщину приїздив Почесний консул Республіки Казахстан у м. Харків Емін Наджафлі. Звісно, у високих кабінетах мова йшла про залучення інвестицій казахського бізнесу для розвитку Сумської області.

Але, коли поважний гість почув від голови Сумської облради Віктора Федорченка про ініціативу реконструювати обласний онкологічний диспансер, одразу відрізав: «Це дуже добра й правильна справа для всіх людей. Я теж хочу зробити свій внесок». Так лаконічно заявив Емін Наджафлі і поїхав у своїх справах далі.

Пам’ятаючи про звичні для нас обіцянки місцевих політиків та чиновників, які насправді рідко коли їх виконують, керівництво фонду не дуже сподівалося на результат. Але Почесний консул Республіки Казахстан у м. Харків виявився справжнім чоловіком, що тримає своє слово. Сказав – зробив! Не скінчився й тиждень після його від’їзду, а Емін Наджафлі перерахував для онкодиспансеру 200 тис. гривень! Хай його добра справа повернеться йому сторицею.

Возможно, это изображение (1 человек и на открытом воздухе)

А з іншого боку, якщо нам допомагають навіть партнери – представники дружніх країн, самі ми не можемо лишатися осторонь. Благодійний фонд, зокрема, чекає на підтримку народних депутатів від Сумщини. Але вони, на жаль, поки що мовчать…

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *