Поліцейські розшукали безвісти зниклу неповнолітню сумчанку, якої не було вдома 20 днів

На спеціальну лінію «102» звернулась 39-річна сумчанка та повідомила, що 20 днів тому пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася її 16-річна донька, повідомляє Ювенальна поліція Сумської області.

Поліцейські сектору ювенальної превенції одразу розпочали пошуки зниклої, відповідне орієнтування з описом та фотокарткою дівчини було надіслане усім мобільним групам та відділенням поліції.

У ході проведення розшукових заходів, правоохоронці встановили, що дівчина знаходиться у місті Київ. Тож завдяки співпраці із Дніпровським управлінням поліції Головного управління поліції в місті Київ неповнолітню було розшукано. У подальшому її було передано працівникам Сумського районного управління поліції.
Під час розмови з поліцейськими, дівчина розповіла, що поїхала до Києва до своєї подруги у зв`язку із напруженими відносинами зі своїми батьками.

Поліцейські провели профілактичну роботу з неповнолітньою та її батьками щодо недопущення подібного у подальшому.

Крім того, відносно батьків складено адміністративний протокол за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей». Санкція статті передбачає накладення штрафу до 1700 гривень.

Співробітники поліції закликають усіх батьків приділяти максимальну увагу своїм дітям та забезпечити постійний контроль за місцем їхнього перебування.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *