Поліція розшукує аферисток, які ошукали літню жінку на 90 000 гривень

До правоохоронців звернулась 82-річна сумчанка, яка повідомила, що невідомі жінки, шахрайським шляхом, заволоділи її грошима.

Як повідомила пенсіонерка, до її квартири завітала невідома жінка, яка представилась соціальним працівником. Спочатку вона пропонувала бабусі допомогу, але отримавши відмову запитала, чи є у старенької гроші.

Читати також:  “Свесский насосный завод” получил убыток в размере 13 млн грн

Шахрайка вигадала історію, що до кінця поточного місяця треба обміняти стару валюту на нову і вони, як соціальні працівники, мають змогу допомогти. Для підтримки жінка навіть зателефонувала своїй «колезі», яка нібито знаходилась у сусідів. Таким чином, дві жінки забрали 90 000 гривень та пообіцяли принести вже нові купюри через декілька днів. Що стала жертвою шахрайок бабуся зрозуміла лише коли до неї завітав родич, після чого одразу звернулась за допомогою до поліції.

Поліцейські застерігають громадян не довіряти інформації отриманої від незнайомих візитерів, ким би вони не називались. У ніякому разі не пускати до свого житла сторонніх осіб. Нікому не повідомляйте про свої заощадження та їх наявність взагалі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *