Поліція Сумщини розкриває крадіжки приватного майна громадян

Зловмисники, у погоні за «легкими грошима», прибирають до рук все, що потрапляє їм на очі: гроші, запчастини і навіть великогабаритні меблі.

Так, оперативники Сумського відділу поліції в рамках раніше відкритого кримінального провадження встановили, що крадіжку гаманця та п‘яти тисяч гривень зі службового кабінету працівника державної установи скоїв раніше неодноразово судимий 36-річний сумчанин. Наразі зловмисник знаходиться в слідчому ізоляторі – його перевіряють на причетність до вчинення інших подібних злочинів.

Дільничний Охтирського відділу поліції встановив, що 21-річний житель одного з сіл району пошкодив замок на дверях підсобного приміщення свого односельця і поцупив три колеса до сільгосптехніки.
Ще одного злодія встановили розшуковці Роменського відділу поліції. Оперативники встановили, що 43-річний житель райцентру проник на подвір‘я своєї сусідки, зайшов у будинок, де нині поки що ніхто не живе, і викрав… 4 крісла та диван.
У двох останніх випадках слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч.3 ст. 185 КК України, та встановлюють розмір завданих збитків і місцезнаходження викраденого майна.
Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *