Поліція Сумщини розшукала неповнолітнього Ярослава Радченка

Майже добу велися пошуки 14-річного сумчанина Ярослава Радченка, який після сварки з батьками втік з дому. Знайшли хлопця в смт. Свеса Ямпільського району, куди він приїхав до родичів та знайомих.

ПРИГАДАТИ  Увага! У Сумах розшукують 14 річного Ярослава Радченко

Про 14-річного хлопця, якого шукає вся поліція Сумщини, повідомила жителька селища Свеса Ямпільського району. Жінка розповіла правоохоронцям, що отримала на свій мобільний телефон смс-повідомлення від мобільного оператора Київстар про розшук неповнолітнього, а сьогодні на одній з вулиць свого селища побачила схожого підлітка.

За вказаною адресою одразу була направлена пошукова група Ямпільського відділення поліції. Правоохоронці перевірили адреси проживання родичів хлопця, і знайшли його на одній з вулиць Свеси, у компанії знайомих. Відтак, його доставили до дільничного пункту поліції, де зараз з ним спілкуються правоохоронці.

Кому на Сумщині в травні підвищать пенсію (відео)

За словами самого Ярослава, після сварки з батьками він гуляв вулицями обласного центра, а потім вирішив поїхати на «малу батьківщину». Пішки та попутним транспортом він всю ніч добирався до Ямпільщини. Втім, до родичів так і не встиг потрапити – був помічений пильною жінкою, яка й сповістила правоохоронців.

Поліцейські вже повідомили батьків, що їх нащадка розшукали, і найближчим часом хлопця заберуть додому.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *