Поліція Сумщини розшукує безвісти зниклу неповнолітню дівчину

УВАГА! ОНОВЛЕНО 14 січня

Сумські поліцейські оперативно розшукали безвісти зниклу Валерію Бойко

Як встановили працівники ювенальної превенції поліції області, весь цей час неповнолітня дівчина гостювала у своїх знайомих.

Вчора до поліції звернулась 38-річна жителька обласного центру та повідомила, що 11 січня пішла з дому та до цього часу не повернулась її 14-річна донька. Дівчина і раніше неодноразово покидала місце мешкання. Правоохоронці відразу розпочали пошуки дівчини.

І вже через декілька годин поліцейські встановили її місцезнаходження. Як виявилося, що весь цей час неповнолітня гостювала у своїх знайомих.

Протиправних дій відносно неї не вчинялося. Життю та здоров’ю дівчини нічого не загрожую.

З неповнолітньою втікачкою та її батьками поліцейські провели виховну бесіду щодо неприпустимості такої поведінки. Школярка у свою чергу пообіцяла зробити належні висновки та не повторювати подібні вчинки у майбутньому.


НОВИНА за 13 січня

Сумським районним управлінням поліції розшукується 14-річна Бойко Валерія, яка 11 січня пішла з дому та до цього часу не повернулась.

Дівчина і раніше неодноразово покидала місце свого мешкання.

На вигляд розшукуваній 13-14 років, зростом близько 162 см, худорлявої тілобудови, вагою близько 51-52 кг, волосся русяве, обличчя овальне.

Була одягнута у чорні штани та чорну куртку з рожевим капюшоном. Взута в рожеві черевики.

Поліцейські звертаються до всіх громадян, які володіють інформацією, що може допомогти у розшуку Валерії, повідомити до Сумського районного управління поліції за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 21, або за телефоном: 050-40-73-102, або ж на спеціальну лінії поліції «102».

Читати також:Завтра у Сумах відкриють пункти обігріву (адреси) 

Заздалегідь вдячні за допомогу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *