Поліція викрила чоловіка, який обібрав свого знайомого пенсіонера

Аби збагатитися, 33-річний чоловік викрав пенсіонера зварювальний апарат та бензопилу. Проте довести задумане до кінця йому не вдалося, його викрили працівники поліції та відкрили кримінальне провадження.

До Охтирського відділу поліції із заявою про злочин звернувся 80-річний мешканець району. Літній чоловік розповів, що у нього зникли зварювальний апарат та бензопила. В їх крадіжці підозрює 33-річного чоловіка, який тимчасово проживає у нього та допомагає по господарству.

Читати також: Держпродспоживслужба вимагає від КП «Міськводоканал» усунути порушення на водозаборах

Правоохоронці поспілкувалися із ймовірним крадієм, той у скоєному зізнався та пояснив, що викрадену техніку відніс до свого знайомого, а в майбутньому планував продати її. А гроші від продажу планував використати на власний розсуд.

Нет описания фото.

Викрадене поліцейські вилучили. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Остаточне рішення прийме суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *