Поліція встановлює обставини двох ДТП на Конотопщині

Возможно, это изображение на открытом воздухе

Внаслідок дорожньо-транспорних пригод, що сталися в містах Конотоп та Буринь, тілесні ушкодження отримали четверо громадян.

Двадцять шостого серпня, близько 23 години, рухаючись по вулиці Незалежності в місті Буринь, 24-річний водій мопеда «Хонда Діо» скоїв наїзд на 62-річного пішохода. Внаслідок чого обидва отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.
За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння».
Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, близько 18.45, по вулиці Успенсько-Троїцькій в місті Конотоп. Попередньо встановлено, що 27-річний чоловік, керуючи автомобілем «Хюндай Акцент», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Шевроле Лачеті», під керуванням 34-річного водія. Після чого виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на бетонну опору, яка впала на автомобіль.
Внаслідок чого водій та пасажир автомобіля «Хюндай Акцент» отримали тілесні ушкодження.
Наразі у поліції встановлюються причини та обставини події, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за даним фактом.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *