Поліція Сумщини радить громадянам не впускати незнайомих людей до своїх осель

Вчора, працівники відділення поліції № 3 (м. Лебедин) розкрили крадіжку грошей, яку здійснила невідома жінка, що зайшла до хати пенсіонерки аби придбати у неї старі подушки.

Почувши на вулиці, у приватному секторі міста Лебедин, голоси двох невідомих жінок, які повідомляли, що купують старі перини і подушки, 82-річна пенсіонерка впустила одну з них до свого будинку, аби продати їй непотрібну подушку.

Поки бабуся пішла до кімнати, 42-річна незнайомка помітила на вішалці у прихожій гаманець і запустила до нього руку. Витягши гроші, швиденько сховала їх у своєму одязі, а коли бабуся винесла подушку, заплатила за неї 10 гривень та пішла з подвір’я. За кілька хвилин літня жінка, прагнучи покласти гроші до гаманця, виявила, що з нього зникло 600 гривень.

Підозра відразу ж впала на гостю, тож пенсіонерка зателефонувала до поліції, і повідомила про злочин. Дала також чіткі прикмети жінки, яка побувала в неї у хаті, та навіть вказала, що троє покупців пір’я переміщалися на «Жигулях» червоного кольору, які вона теж запримітила на вулиці.

Читати також: Станом на 30 червня на Сумщині 77878 випадків COVID-19: нових за добу +21 (+1 смерть)

Оперативники поліції, здійснюючи розшук зловмисниці, на одній з вулиць Лебедина помітили схожий за прикметами автомобіль та людей у ньому, серед яких виявилася і крадійка. Викрадені гроші правоохоронці вилучили.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *