Порізав вени та стікав кров’ю: патрульні у Сумах надали чоловіку домедичну допомогу та викликали лікарів

Подія трапилася в одній із багатоповерхівок на вулиці Засумській. Екіпаж патрульних у складі Семена Якубовського та Олександра Хайлука отримали повідомлення про спробу самогубства.

На лінію 102 зателефонувала жінка та повідомила, що не може потрапити до квартири. Також вона розповіла, що близько години тому їй зателефонував її співмешканець із погрозами вчинити самогубство. Серйозно його погрози заявниця не сприйняла, адже чоловік був напідпитку. Повернувшись додому та натрапивши на зачинені двері, жінка запанікувала. Вона відразу ж викликала патрульних та фахівця з відмикання дверей.

Потрапивши до помешкання, на голосові команди чоловік не відгукувався. А зайшовши до ванної кімнати, охоронці порядку виявили його без свідомості із глибокими порізами на руках.

Читати також: У Сумах журналісти виявили незаконне звалище медичних відходів

Інспектори розуміли, що чоловік, ймовірно, втратив чимало крові. Адже ванна була вся закривавлена. Вони негайно наклали джгут, зафіксувавши час його накладання, та викликали медиків на місце події. Громадянин, ймовірно, ще й наковтався таблеток, адже в кімнаті патрульні виявили декілька пустих блістерів.

До приїзду лікарів патрульні контролювали стан чоловіка, прослуховували пульс та контролювали його дихання.

Бригада медиків надала йому необхідну допомогу на місці, а потім доставила до лікарні.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *