Президент України особисто вручив орден електрику із Сумщини

sumy-novosti-kucher-zelenskij-jelektro

Володимир Зеленський особисто вручив орден “За мужність” ІІІ ступеня майстру 1-ї групи Охтирської дільниці ліній електропередач АТ “Сумиобленерго” Олександру Кучеру.

Високу нагороду з рук Президента Олександр Кучер отримав за мужність та професіоналізм виявлені під час страшних подій лютого – березня цього року, коли орда російських окупантів вторглася на територію Сумщини та обстрілювала з усіх видів важкого озброєння об’єкти інфраструктури Охтирщини.

Особливо вразливими у цьому плані стали лінії електропередач, які забезпечують стабільну роботу підприємств життєзабезпечення району.

І ось тоді, часто під прицілами російських загарбників і навіть під час артобстрілів, Олександр Кучер зміг грамотно організувати свій колектив на оперативну роботу з відновлення ліній електропостачання, забезпечуючи тим самим жителям районного центру світло, тепло та зв’язок із зовнішнім світом.

Олександр Кучер безпосередньо брав участь практично у всіх аварійно-відновлювальних роботах на лінії, часто замінюючи таких фахівців як водії, висотники та електромонтажники, які з форс-мажорних причин військового стану не змогли вийти на місце аварії.

Хочеться зазначити, що Олександр Кучер ще у 2014 – 2015 роках зі зброєю в руках захищав незалежність та територіальну цілісність України під час операції ОС на Донбасі, а у 2016 році за особистий внесок у розвиток енергетики області був нагороджений медаллю “За працю і звитягу”.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *